I disse selsomme tider er det trist å måtte meddele at NordAccordion 2020 ikke kommer til å bli arrangert. Vi har krysset fingre og holdt pusten så lenge vi kan, men nå må vi innse at vi ikke kan gjennomføre festivalen på den måten som VI gjerne vil – på grunn av Covid-19 viruset, og ringvirkninger av dette. Til gjengjeld er vi VELDIG glade for å annonsere at festivalen i sin helhet vil bli flyttet til 2021! Det vil si at vi får besøk av Richard Galliano, Claudio Jacomucci og en rekke lokale og Nordiske artister og lærere - da skal vi ta revansje!

Velkommen til NordAccordion på Voss, 4.-9. august 2021!

Concert venues

Ole Bull Akademiet, Osasalen

Ole Bull Akademiet, Osasalen

With its 150 seats Osasalen is the perfect venue for acoustic and intimate concerts. In this hall there will be arranget several concerts and workshops during the festival.

Read

Stalheim Hotel

Stalheim Hotel

At this extraordinary beautiful venue, Stalheim Hotel, there will be a exclusive concert with Hanzhi Wang and Ida Løvli Hidle. They will play a programe consisting of Norwegian national music. And, if the weather is nice, you may enjoy this beautiful view accompanied by Edvard Grieg and Norwegian folk songs.

Read

Follow us:

NordAccordion is organized in collaboration with the Ole Bull Academy and Voss Spelemannslag and with support from: 

Logo neg
Nordisk Ministerraad Logo Graa
Voss Kommune Graa
Voss Sparebank Graa
Nordisk Kulturfond Logo Graa
Logolink Logo Graa
Nordisk Kulturfond Logo Graa
Hordaland Fylksekommune